Ana Sayfa Vergi Adi ortaklık sözleşmelerinde konu değişiklik tadili yapılabilir mi?

    Adi ortaklık sözleşmelerinde konu değişiklik tadili yapılabilir mi?

    146
    0

    Adi ortaklık sözleşmelerinde konu değişiklik tadili yapılabilir mi?

    Değişiklik yapılmasına bir engel yok.


    Adi ortaklık sözleşmeleri taraflar arasında serbestçe değiştirilebilir. Amaç konu değişikliği ayrıca vergi dairesine bildirilmelidir.


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikDoktor olarak faaliyet gösteren kişi çocuğunun eğitim masraflarını vergi matrahından indirim konusu yapabilir mi?
    Sonraki İçerikYurt dışındaki tedarikçi tarafından düzelenen ithalat faturası VUK’da belirlenen elektronik belgeler arasında yer almadığından Ba formuna dahil edilecektir.

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz