Ana Sayfa Duyurular TÜBİTAK Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırma Destek Grubu tarafından COVID-19 salgınına karşı...

TÜBİTAK Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırma Destek Grubu tarafından COVID-19 salgınına karşı özel bir çağrı açıldı

566
0

Tüm dünyada etkileri görülen COVID-19 salgınına karşı TÜBİTAK Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırma Destek Grubu tarafından “COVID-19 ve Toplum: Salgının Sosyal, Beşeri ve Ekonomik Etkileri, Sorunlar ve Çözümler” başlıklı özel bir çağrı açılmıştır.

Bu çağrı ile, COVID-19 küresel salgınının mevcut ve öngörülen sorunlarının, etkilerinin sosyal ve beşeri bilimler perspektifinden incelenmesi, araştırılması, çözüm önerilerinin geliştirilmesi hedeflenmektedir.

Proje süresi azami 6 ay olup, destek üst limiti 200.000 TL’dir.

Son başvuru tarihi 4 Mayıs 2020 olan çağrının detayları için tıklayınız.


Kaynak: İMMİB Nisan 2020
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikGeçmiş yıl zararlarını ne zamana kadar kullanabiliriz?
Sonraki İçerik65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı olan mükelleflerin beyannameleri ne son ne zaman verilebilir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz