Ana Sayfa Duyurular 29 Mayıs 2019 Tarihli Avro Cinsi Kira Sertifikası İhraç Sonucuna İlişkin Basın...

29 Mayıs 2019 Tarihli Avro Cinsi Kira Sertifikası İhraç Sonucuna İlişkin Basın Duyurusu

702
0
29 Mayıs 2019 Tarihli Avro Cinsi Kira Sertifikası İhraç Sonucuna İlişkin Basın Duyurusu

29 Mayıs 2019

Bakanlığımızca 29 Mayıs 2019 tarihinde, 1.001.950.000,00 Avro tutarında 31 Mayıs 2019 valörlü, 29 Mayıs 2020 itfa tarihli ve TRD290520F10 ISIN kodlu kira sertifikası ihracı gerçekleştirilmiştir.
Kira sertifikası almaya hak kazanan bankalara, satış tutarları bilgisi 29 Mayıs 2019 Çarşamba günü İHS (T.C. Merkez Bankası Ödeme Sistemleri İhale Sistemi) vasıtasıyla T.C. Merkez Bankası tarafından iletilecektir.

Kamuoyuna duyurulur.

 

 


Kaynak: Hazine ve Maliye Bakanlığı
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikUlubatlı Hasan
Sonraki İçerikE-fatura sisteminden kesilen iade faturasının üzerine hangi faturaya istinaden iade kesildiği yazılmalı mıdır?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz