Ana Sayfa Duyurular 13-16 Temmuz 2020 tarihleri arasında Teknoloji ve Ticari İşbirliği Günleri Online B2B...

13-16 Temmuz 2020 tarihleri arasında Teknoloji ve Ticari İşbirliği Günleri Online B2B İkili Görüşmeler Organizasyonu düzenlenecek

Teknoloji ve Ticari İşbirliği Günleri Online B2B İkili Görüşmeler Organizasyonu ne zaman yapılacak?

570
0

Hannover Messe Teknoloji ve Ticari İşbirliği
Online B2B İkili Görüşme Etkinliği 
13-16 Temmuz 2020 

Avrupa İşletmeler Ağı (AİA), Avrupa’nın en büyük Sanayi Fuarı olan Hannover Messe kapsamında, 13-16 Temmuz 2020 tarihleri arasında Teknoloji ve Ticari İşbirliği Günleri Online B2B İkili Görüşmeler Organizasyonu düzenliyor. Tüm ikili görüşmeler, internet sitesi aracılığıyla online toplantı/video konferans şeklinde olacaktır.

Hannover Messe kapsamında 2002 yılından itibaren düzenlenen teknoloji odaklı online B2B ikili görüşmeler, bu sene;

  • Endüstri 4.0
  • Kaynak ve enerji verimli üretim teknolojileri
  • Sürdürülebilir enerji ve hareketlilik
  • Ölçüm araçları

konularına odaklanarak, sizlere üretim, teknoloji, Ar-Ge ve ticari işbirlikleri kurdururak yeni iş ortakları bulmanızı sağlayacaktır.
Teknoloji ve Ticari İşbirliği Günleri Online B2B  ikili görüşme etkinliğine katılan firmaları incelemek ve kayıt olmak için lütfen tıklayınız. 

Kayıt esnasında “Support Office” alanında “TR – İstanbul Chamber of Industry” seçilmelidir.

Önemli Notlar:

  • Online B2B İkili İş Görüşme etkinliğine katılım ücretsizdir. Fuarda olmayı planlıyorsanız bu etkinliklerde yer almak size daha fazla iş fırsatı sunacaktır.
  • Son kayıt tarihi 30 Haziran 2020 Pazartesi’dir.
  • Online B2B İkili İş Görüşme etkinliğine katılmak için ekstra bir yazılım veya uygulama yüklemenize gerek yoktur. Güncel web tarayıcı, mikrofon ve webcam ile görüşmelere katılım sağlayabilirsiniz.
  • Görüşme programına da kayıt yaptırabilir ve ikili görüşme web sitelerinde profilinizin yayınlanarak daha fazla firmaya ulaşma fırsatından yararlanabilirsiniz. Kayıt yaptırırken görüşme için müsait olduğunuz tarih ve saatleri seçebilirsiniz. Bu sayede online ikili iş görüşmeler için müsait olduğunuz zamanları planlayabilirsiniz.
  • İkili görüşmeler, talepleriniz doğrultusunda belirlenen program kapsamında, yalnızca görüşmeyi arzu ettiğiniz firmalarla sizleri aynı masada buluşturmaktadır.

 


Kaynak: İSO – AB ve Uluslararası İlişkiler
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerik2019 yıl sonuna göre uzun vadeli kredi borcu 7,4 milyar ABD doları azaldı
Sonraki İçerikHaziran’ın ilk yarısında OSB’lerdeki elektrik tüketimi Mayıs’a göre %31 arttı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz