Ana Sayfa Haberler Turkish Cargo ilk 10’da

Turkish Cargo ilk 10’da

1010
0

Türk Hava Yolları’nın taşımacılık faaliyetlerini yürüten Turkish Cargo, hava kargo pazarının önde gelen firmalarından oldu.

Ocak ve Şubat ayı verilerine göre yüzde 9,6 tonaj artışı sağlayan firmanın tonaj bazındaki pazar payı, geçen yılın aynı dönemine oranla 0,6 puan arttı.

Bu gelişmelerle birlikte Turkish Cargo, World Air Cargo Data (WACD) listesinde 7. Sıraya yükseldi.

Böylece Turkish Cargo, yılın ilk iki ayında hava kargo pazarında görülen yüzde 5,8’lik daralmaya rağmen büyüme sağladı.

Konuyla ilgili olarak Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, “Turkish Cargo’nun, küresel hava kargo pazarındaki yükselişini aralıksız sürdürmesi bizleri mutlu ediyor. 2019 yılının ilk iki ayında yakaladığımız bu başarının da sürpriz olduğunu söyleyemeyiz. Biz bu şaşırtıcı başarıları iki yıldır yaşıyoruz. Son iki yıl içerisinde Avrupa ve Uzakdoğu’dan beş büyük global hava kargo markasını geride bırakarak, 12. sıradan 7.liğe yükseldik. Özellikle pazardaki talebin daraldığı ve sektörü kara kara düşündüren rakamların dolaştığı ortamda, bu başarı Turkish Cargo’nun geleceğini daha da aydınlatıyor. Ortaya koyduğumuz kararlılık ve hava kargo pazarındaki büyüme stratejimiz ile Turkish Cargo, dünyanın en iyi 5 hava kargo markası arasında yer alacak. Bu başarıda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” sözlerini sarf etti.

 

 

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikDış ticaret haddi 101,7 olarak gerçekleşti – Şubat 2019
Sonraki İçerikSanayi Sicil Belgesi olan firmaların YILLIK İŞLETME CETVELİ’ni 30 Nisan 2019 tarihine kadar vermeleri gerekir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz