Ana Sayfa Duyurular Online Seminer: KOSGEB Destekleri Hakkında Bilgilendirme 26 Nisan 2021

Online Seminer: KOSGEB Destekleri Hakkında Bilgilendirme 26 Nisan 2021

388
0

KOSGEB DESTEKLERİ BİLGİLENDİRME WEB SEMİNERİ

Etkinliğimiz Zoom üzerinden çevirimiçi olarak düzenlenecek olup, Zoom bağlantısı etkinlikten bir gün önce katılımcılarımıza iletilecektir.

İstanbul Sanayi Odası ve KOSGEB işbirliği ile 26 Nisan Pazartesi günü saat 13:00’te yeni açılan KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı ve Ar-Ge, Ür-Ge ve İnovasyon Programı ile ilgili bir bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir.

Etkinlik Tarihi

Tarih: 26.04.2021

Saat: 13:00 – 15:00

Ülkemizin ulusal ve uluslararası hedefleri doğrultusunda, KOBİ’lerin ekonomideki paylarının ve etkinliklerinin arttırılması, rekabet güçlerinin ve sağladıkları katma değerin yükseltilmesi amacıyla KOSGEB tarafından KOBİGEL – KOBİ Gelişim Destek Programı yürürlüğe konulmuştur.

KOBİGEL – KOBİ Gelişim Destek Programı kapsamında hazırlanan “İMALAT SANAYİNDE DİJİTALLEŞME” temalı 2021-01 ve 2021-02 Proje Teklif Çağrıları yayınlanmıştır.

Ar-Ge, Ür-Ge ve İnovasyon Destek Programı kapsamında ise “2021-01 Öncelikli Sektörlerde Faaliyet Gösteren Küçük İşletmelerle, Orta Büyüklükteki İşletmelerin Kritik Teknolojilerdeki Ar-Ge ve İnovasyon ile Ür-Ge Projelerinin Desteklenmesi” Proje Teklif Çağrısı yayınlanmıştır.

İstanbul Sanayi Odası ve KOSGEB işbirliği ile 26 Nisan Pazartesi günü saat 13:00’te, açılan çağrılar ile ilgili bir bilgilendirme web semineri düzenlenecektir.

Katılım ücretsizdir.

Etkinliğimiz zoom üzerinden gerçekleştirilecek olup, zoom bağlantısı katılımcılara etkinlikten 1 gün önce e-posta ile iletilecektir.

PROGRAM: 

KOBİGEL – KOBİ GELİŞİM DESTEK PROGRAMI

“İMALAT SANAYİNDE DİJİTALLEŞME” TEMALI PROJE TEKLİF ÇAĞRILARI

13:00 – 13:40           2021 – 01 Proje Teklif Çağrısı: “İmalat sanayi sektöründe dijitalleşme sürecine katkı sağlayabilecek yerli teknoloji geliştiricisi KOBİ’lerin desteklenmesi”

                                   2021 – 02 Proje Teklif Çağrısı: “İmalat sanayi sektöründe faaliyet gösteren KOBİ’lerin üretim ve ilişkili iş süreçlerinde dijital teknolojilerden yararlanma düzeyinin arttırılması”

·         KOSGEB Proje Yönetimi Dairesi Başkanlığı sunumu 

13:40- 14:10             Soru & Cevap 

Ar-Ge, Ür-Ge ve İnovasyon Destek Programı

14:10 – 14:50          2021-01 Öncelikli Sektörlerde Faaliyet Gösteren Küçük İşletmelerle, Orta Büyüklükteki İşletmelerin Kritik Teknolojilerdeki Ar-Ge ve İnovasyon ile Ür-Ge Projelerinin Desteklenmesi

·         KOSGEB Teknoloji  Yenilik ve Yerlileştirme Dairesi Başkanlığı sunumu

14:50 – 15:00          Soru Cevap

15:00                        Kapanış

İletişim: arge@iso.org.tr


Kaynak: İSO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerik2021 Mart ayında İstanbul’da İstanbul Ücretliler Geçinme İndeksi bir önceki aya göre % 1,13 arttı
Sonraki İçerikFED: “ABD Ekonomisi İvme Kazanıyor”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz