Ana Sayfa Duyurular Limanlardan ülkeye giriş yapacak yolcu ve mürettebat arasında hastalık semptomu bulunanlar hastaneye...

Limanlardan ülkeye giriş yapacak yolcu ve mürettebat arasında hastalık semptomu bulunanlar hastaneye sevk edilecek

499
0

İSTANBUL MADEN VE METALLER İHRACATÇI BİRLİKLERİ

Türkiye İhracatçılar Meclisinden alınan Ticaret Bakanlığı Serbest Bölgeler, Yurtdışı Yatırım ve Hizmetler Genel Müdürlüğünün yazısında, Sağlık Bakanlığı Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğünün yazısına atfen yabancı ülke limanlarından limanlarımıza gelen gemilerden ülkemize giriş yapmak isteyen yolcu ve mürettebatın sağlık kontrolünden geçirilerek hastalık semptomu bulunanların COVID-19 (Sars-Cov2 Enfeksiyonu) rehberi doğrultusunda hastaneye sevk edileceği, hastalık semptomu taşımayanlara ise “COVID-19’a ilişkin Karantina Bilgilendirme ve Onam Formu” imzalatılıp belirlenen yerlerde 14 günlük gözleme ve izleme kapsamına alınacağı bildirilmektedir.

Bilgilerinizi rica ederiz


Kaynak: İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Duyurusu 08.04.2020
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikGümrük işlemlerinde uygulanan KDV oranları nasıl belirlenir?
Sonraki İçerikBinek araçlara ait sigorta ve ogs giderlerinin hepsi gider olarak kaydedilebilir mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz