Ana Sayfa Muhasebe VUK geçici 32. maddeye göre yeniden değerleme uygulaması devam ediyor mu?

    VUK geçici 32. maddeye göre yeniden değerleme uygulaması devam ediyor mu?

    1
    0

    Geçici 32 ve 298/ç göre yeniden değerleme yapanlar 2023 yılı ekim-aralık dönemi için yeniden değerleme yapabilecekler mi?
    -Geçici 32 ve 298/ç ye göre Yeniden değerleme yapanlar için Enflasyon düzeltmesi için 30.09.2023 tarihimi esas alınacaktır.

    VUK geçici 32. madde uygulaması sona ermiştir. Geçici 33. maddeye göre tüm mükellefler zorunlu olarak düzeltme yapacaktır. 555 sayılı VUK Genel tebliği ve 165 seri no.lu VUK sirkülerini inceleyiniz.

     

     


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikEnflasyon düzeltme öncesi geçmis yıl karları düzeltme sonrası zarara dönmüştür bu mümkün müdür?
    Sonraki İçerikTapu Harcı Hangi Bedel Üzerinden ve Hangi Oranda Ödenir?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz