Ana Sayfa Ekonomi Yeni Yatırım Yapmak İsteyen Firmalara TOBB’dan Çağrı!!!

    Yeni Yatırım Yapmak İsteyen Firmalara TOBB’dan Çağrı!!!

    1392
    0

    Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği iş adamları ile Körfez bölgesi ile ticari ilişkileri arttırmak amacı ile Katar’ a bir ziyaret gerçekleştirecek.

    Katar Başbakanı Shaikh Abdullah bin Nasser bin Khalifa Al Thani himayesinde düzenlenecek program Doha’da 17-18 Ocak 2017 tarihlerinde gerçekleşecek. Bu ticari ziyaret, yeni işbirlikleri oluşturma ve ticareti arttırma amacı taşıyor.

    TOBB, iş adamlarıyla Katar’a çıkarma yapacak. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Körfez Bölgesi ile ticari ilişkileri artırmak istediklerini belirtirken, Katar’ın dünyanın en yüksek kişi başı milli gelirine sahip ülkesi olduğuna dikkat çekti.

    Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Körfez İşbirliği Konseyi ülkelerine dönük faaliyetleri çerçevesinde, 17-18 Ocak 2017 tarihlerinde Doha’ya ticari bir sefer düzenleyecek.

    TOBB-Katar Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde, Katar Başbakanı Shaikh Abdullah bin Nasser bin Khalifa Al Thani’nin himayesinde düzenlenecek program, yeni işbirlikleri oluşturma ve ticareti artırma amacı taşıyor.

    TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, TOBB olarak, özellikle Körfez Bölgesiyle iktisadi ilişkilerin gelişmesi için yoğun bir gayret içinde olduklarını ve bu süreçte, bir yandan Körfez işbirliği Konseyi Odaları Federasyonu ile çalışılırken,  diğer yandan da doğrudan Körfez ülkelerinin odalar birlikleri ile yakın işbirliği içinde olduklarını belirtti. Hisarcıklıoğlu ayrıca Katar’daki fırsatları keşfetmek için iş dünyamızı davet ettiğini de bildirdi.

    Katar programı kapsamında; e-ticaret, yatırımların finansmanı, girişimcilik, yenilik, teknolojinin artırılması ve tarım konulu panellerin yer alacağı “2017 2. KOBİ Konferansı” gerçekleştirilecek.

    Türk ve Katar firmaları arasında ikili yapılacak görüşmeler; tarım ve gıda, yenilenebilir enerji, enerji, petrol ve gaz, inşaat ve altyapı, inşaat malzemeleri, sağlık, ilaç ve sağlık ekipmanları, makine ve teçhizat başta olmak üzere çeşitli sektörlerde yapılacak.

    Satın alma gücü paritesine göre 2,5 milyon nüfusa sahip Katar, dünyanın en yüksek kişi başı milli gelirine sahip ülkesi olarak dikkat çekiyor.

    Kaynak: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği

    Tarih: 28 Aralık 2016

    Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

    Önceki İçerik2016 Yılı Yeniden Değerleme Oranı Belli Oldu!!!
    Sonraki İçerik2017 Defter Tutma Hadleri Açıklandı!!!

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz