Ana Sayfa SGK SGK ile PTT İşbirliği Protokolü İmzaladı! İstirahat Paraları Artık PTT’den Alınabilecek…

    SGK ile PTT İşbirliği Protokolü İmzaladı! İstirahat Paraları Artık PTT’den Alınabilecek…

    1290
    0

    sgk-ptt-isbirligi
    Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)
    ile Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT) arasında işbirliği protokolü imzalandı.

    SGK Başkanı Dr. Mehmet Selim Bağlı ile PTT A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik tarafından imzalanan protokolle birlikte, iş göremezlik ödeneklerinin (İstirahat paraları)  PTT aracılığıyla ödenmesi, Tebligat ve Kep hizmetlerinin PTT aracılığıyla edinilmesi ve PTTAVM kapsamında kampanyaların Kurum personeline sunulması sağlanacak.

    Başkan Bağlı, PTT ile imzalanan protokolün tüm çalışanlara yararlı olacağını ifade etti. 2Kurumlar arasında yapılan bu tür protokollerin hizmetlerin kalitesine katkı sağlayacağını dile getiren Bağlı, “Bu protokolle birlikte artık vatandaşımızın işlemleri daha hızlı ve kolay çözülecektir” dedi.

    Başkan Bağlı ile PTT yetkilileri imza töreninden ardından PTT Pul Müzesini ziyaret etti.

    Kaynak: Sosyal Güvenlik Kurumu

    Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

    Önceki İçerik7020 Sayılı Yapılandırma Kanunundan Yararlanmak İçin Ne Zaman ve Nasıl Başvuru Yapılmalıdır?
    Sonraki İçerikNüfusumuz: 78.741.053 Kişi Başı Milli Gelir Ortalama: 9.115 USD (2015 Yılı İtibariyle)

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz