Ana Sayfa Şirketler Samsung’un Müstakbel Başkanına Tutuklama!!!

Samsung’un Müstakbel Başkanına Tutuklama!!!

1499
0

Samsung’un Müstakbel Başkanına Tutuklama!!!
Samsung’un varisi Başkan Yardımcısı Lee Jae-yong hakkında Güney Kore’de rüşvet soruşturması kapsamında tutuklama kararı çıkartıldı.

Soruşturmanın Güney Kore Devlet Başkanı Park Geun-hye’nin hakkında çıkan skandal haberlerle ilişkili olduğu öne sürülüyor.

Samsung, aynı zamanda Başkan Park’ın arkadaşı olan Choi Soon-sil’in yöneticilik yaptığı bazı hayır kurumlarına devletten imtiyaz sağlamak için bağış yapmakla suçlanıyor.

Bu nedenle Samsung’un varisi Lee Jae-yong,  Seul savcıları tarafından 20 saat boyunca sorguda tutulmuştu.

Kaynak: BBC

Tarih: 26 Ocak 2017

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikSorunu Buldu Ama İş İşten Geçti!
Sonraki İçerikVenezuela’nın Enflasyonu Çıldırdı %………….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz