“Olmaz”ları Birleştirmek

891
0

“Olmaz”ları Birleştirmek | Mehmet Aksel | TEDxIstanbul


“Benim hayatım hep neyi yapamayacağımı dinlemekle geçti.” diyen Mehmet Aksel, farklı sektörlerde yaşadığı maceraları, zorlukları ve hatta iflasları oldukça eğlenceli bir dille anlatıyor.

Şu anda dünyanın en önemli aşçılık okullarından birinin kurucusu olarak olmazlarla kamçılanmak gerektiğine inanan Aksel’in bir de ricası var: Kimseyi dinlemeyin, cüret edin ve kendi istediklerinizi yapın. Çünkü neyi yapabileceğinizi sadece ve sadece siz bilebilirsiniz.

1968 İstanbul doğumlu Mehmet Aksel, iş hayatına atıldığında önce otomotiv, sonra da yiyecek içecek sektöründe yer aldı. 2004 yılında Mutfak Sanatları Akademisi’ni (MSA) kurdu. 11 yıl içinde 6.000’i aşkın profesyonel şef adayını sektöre kazandıran MSA’yı, global arenada dünyanın en iyi aşçılık okulları arasına getirmeyi başardı.

İş hayatının yanı sıra ciddi bir koleksiyon hobisi olan Aksel, dünyada da sayılı olarak gösterilen bir yiyecek-içecek müzesi ve kütüphanesinin kurucusu. 1992-2005 yılları arasında otomobil sporları ile de ilgilenen Aksel, 12 yıldır evli ve 2 kız çocuk babası.


Kaynak: https://www.youtube.com/watch?v=jfYRnFaUq6g
Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


 

Önceki İçerikDefter Tasdik – Limited Şirketler 2018 yılı için hangi defterleri tasdik edecekler?
Sonraki İçerikİhbar Tazminatı Nedir? Neye Göre Hesaplanır?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz