Ana Sayfa Çalışma Hayatı İzmir’de Hava Artık Daha Temiz Olacak!

    İzmir’de Hava Artık Daha Temiz Olacak!

    1144
    0

    Şehir içi ulaşımda kullanılmak üzere 20 adet elektrikli otobüs İzmir ESHOT filosuna eklendi.
    İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Ulaşımdaki zararımız, belediyenin yatırım gücünü yüzde 30 oranında azaltmaktadır. Biz raylı sistemi ve elektrikli otobüsleri arttırarak yatırım gücümüzü de artırmaya, ulaşımdaki zararımızı minimuma indirmeye çalışıyoruz.” dedi.

    Öncelikle 20 otobüs ile göreve başlayacak elektrikli araç filosu elde edilecek başarılardan sonra kapasite artırımı yapılacak. Otobüslerin test sürüşleri sonucu kilometrede 21 kuruşluk elektrik harcadığı, eş değer dizel araçlara göre %87 yakıt tasarrufu sağladığının saptandığı belirtildi.

    Elektrikli otobüslerin tam yüklüyken %16 eğimli rampayı çıkabildiği, günde en az 250 kilometrelik sürüş mesafesine sahip olduğu kaydedildi.

    Kaynak : İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı

    Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

    Önceki İçerikArtık İstanbul’daki Taksi Ve Minibüslerde De Kamera Olacak!
    Sonraki İçerikStajyerlere 421 TL Maaş Ödenecek!

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz