Ana Sayfa Ekonomi Bitcoin yere çakıldı!

Bitcoin yere çakıldı!

1198
0

Bitcoin yere çakıldı!

2017’nin en çok konuşulan konularından birisi olan sanal para birimi Bitcoin’in değeri, geçen yıl yaklaştığı 20 bin dolar seviyelerinden iyice uzaklaşmış durumda.

Bugünlerde 6 bin 500 dolar seviyesinden işlem gören Bitcoin, 2017’deki zirvesinin neredeyse %70 altında.

Medyatik Bitcoin zenginleri Winklevoss kardeşler artık ‘Bitcoin milyarderleri’ ünvanını yitirmiş durumda. Hatta şanslarını kripto para dünyasının farklı mecralarında arıyorlar ve Zcash adlı yeni bir para birimine yatırım yapıyorlar.

Hâlâ günde 5,3 milyar dolarlık işlemin gerçekleştiği Bitcoin, piyasa değeri bakımından dünyanın en büyük kripto parası olmaya devam ediyor.

_____________________________________________________________________

Kaynak:BBC News
Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikTrump’un Ticaret Savaşları Devam Ediyor!
Sonraki İçerikAmerikan Merkez Bankası faizleri arttırdı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz