Ana Sayfa Şirketler Unilever’dan Dünya Devine Rest: “Boyundan Büyük İşlere Kalkışma!”

Unilever’dan Dünya Devine Rest: “Boyundan Büyük İşlere Kalkışma!”

1430
0

UNILEVER, KRAFT HEINZ ŞİRKETİNE RESTİ ÇEKTİ!

Dünyaca ünlü gıda şirketi Unilever, Amerika kökenli gıda devi olan Kraft Heinz şirketinin ortaklık teklifini sert bir dille reddetti.

Kraft Heinz, İngiltere-Hollanda kökenli şirkete birleşme için 143 milyar dolar teklif etti ve Unilever ise Amerikalı şirketin boyundan büyük işlere kalkıştığını söyleyerek teklifi sert bir dille reddetti.

Unilever bu teklifin şirketin değerinin çok altında olduğunu belirtmesi üzerine, Kraft Heinz’ın yeni teklifler sunabileceği tahmin ediliyor.

Aynı zamanda eğer bu birleşme gerçekleşirse mali olarak dünyanın en büyük üçüncü, İngiltere içinde en büyük çaplı birleşme olacağı belirtildi.

Kaynak: Euronews

Tarih: 27 Şubat 2016

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikAmazon’dan İş İmkanı!
Sonraki İçerik2017 Yılı Ocak Ayında Karşılıksız Çek Tutarı Bir Önceki Yıla Göre %52 Arttı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz