Ana Sayfa Eğitim TSE Hizmetleri Tanıtım Toplantısı – İSO

TSE Hizmetleri Tanıtım Toplantısı – İSO

1134
0
EĞİTİM ADI: TSE Hizmetleri Tanıtım Toplantısı

EĞİTİM KAPSAMI: İstanbul Sanayi Odası ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında yürütülmekte olan işbirliği çalışmaları kapsamında, 30.04.2019 tarihinde Saat 13.30 – 16.30 arasında İMES Sanayi Sitesi KOSGEB Anadolu Müdürlüğü Eğitim Salonunda TSE faaliyetlerinin tanıtımına yönelik toplantı düzenlenecektir.

Aşağıdaki taslak program çerçevesinde gerçekleştirilecek toplantıda, TSE’nin Laboratuvar, belgelendirme, muayene ve gözetim  hizmetleri tanıtılacaktır.

Toplantıya katılmak istenildiği takdirde İstanbul Sanayi Odası  www.iso.org.tr/seminer internet adresinde yer alan “TSE Hizmetleri Tanıtım Toplantısı” etkinliği seçilerek kayıt yaptırılması gerekmektedir.
Katılımınızı bekler, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Taslak Program:
13.30-13.45 Kayıt
13.45-16.00 TSE Sunumu
16.00-16.30 Soru-Cevap
16.30           Kapanış

EĞİTİM TARİHİ: 30 Nisan 2019, Salı

EĞİTİM SAATLERİ VE SÜRESİ: 13.30 – 16.30 saatleri arasında

 EĞİTİM YERİ: KOSGEB İstanbul Anadolu Yakası Müdürlüğü Konferans Salonu
İMES Sanayi Sitesi 308. Sok. C Blok No:46 Y.Dudullu Ümraniye/İSTANBUL

EĞİTİME BAŞVURU: Toplantıya katılmak istenildiği takdirde İstanbul Sanayi Odası  www.iso.org.tr/seminer internet adresinde yer alan “TSE Hizmetleri Tanıtım Toplantısı” etkinliği seçilerek kayıt yaptırılması gerekmektedir.

 

 

 


Kaynak: İstanbul Sanayi Odası
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikİthalatta Sonradan Kontrol nedir?
Sonraki İçerikAKÇT kapsamı eşya için hangi menşe belgesi düzenlenir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz