Ana Sayfa Şirketler Tesla’dan İnanılmaz Atılım!

Tesla’dan İnanılmaz Atılım!

1401
0

Tesla’nın Piyasa Değeri Ford’u geçti!

Elektrikli otomobil üreticisi devi Tesla son zamanlardaki satış oranını rekor seviyede arttırmasıyla piyasa değeri Ford’u geçti!

Birinci çeyrekte Tesla rekor seviyede satış rakamına ulaştığını açıklamasıyla hisse değerleri %7’nin üzerinde değer kazandı.

Otomotiv sektörünün geleceğinin elektrikli motor teknolojisinde olduğunu bilen yatırımcılar Tesla’nın büyüme potansiyelini merakla bekliyorlar.

Kaynak: Euronews

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi,  gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikHafif Ticari Araç Ve Otomobil Pazarı 2017 Yılı İlk 3 Ayında %7 Azaldı!
Sonraki İçerik21 NİSAN 2017 – SGK Duyurusu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz