Ana Sayfa Şirketler Singapur’dan Dev Yatırım!

Singapur’dan Dev Yatırım!

1414
0

SİNGAPUR’DAN WASHINGTON DC’YE DEV YATIRIM!

Singapur Ulusal Varlık Fonu’ndan Washington DC’ye yatırım yapılacak!

Singapur Ulusal Varlık Fonu, Washington DC’de metropolitan alanda 1, 05 milyar dolardan fazla yatırım yaparak ofis varlığı satın alacağına dair girişimlerde bulunacağını duyurdu.

Ortak girişimlerden bir diğeri ise, Central Business District’te bulunan, 789.000 metrekare olan ve birden fazla kiracıya ev sahipliği yapabilecek Lafayette Center’ı satın alımını içeriyor.

Kaynak: Euronews

Tarih: 25 Şubat 2017

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikOpel İşçilerinin Gergin Bekleyişi Sürüyor!
Sonraki İçerikİyi İş İnsanı Olma Kriterleri Nelerdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz