Ana Sayfa Çalışma Hayatı Sigorta Prim ve Vergi Borcu Yapılandırmaları Yolda!

    Sigorta Prim ve Vergi Borcu Yapılandırmaları Yolda!

    1423
    0

    Özel bir TV kanalı röportajına katılan Başbakan Binali Yıldırım, KOSGEB kredilerinin tüm hızıyla devam ettiğini açıkladı. Bugüne kadar 250 bin esnafın KOSGEB kredisi almaya hak kazandığını ve diğer başvuru yapanların da başvurularının değerlendirildiğini açıklayan Başbakan Yıldırım, büyük ölçekli iş camiasından işverenlerin de 60 milyar TL’ye yakın Kredi Garanti Fonundan (KGF) kaynak kullandığını ifade etti.

    2016 yılı Haziran ayından önce sigorta primi ve vergi borçlarının yeniden yapılandırılarak ertelendiğini ifade eden Başbakan, Meclis açıldığında 2016 yılı Temmuz ayı dahil olmak üzere, sonraki dönemler için de işleri kötüye giden esnaflar için yeni imkânlar yaratmaya çalışacaklarını ve işverenler için sigorta primi ve vergi borçlarının yeniden yapılandırılması yoluna gideceklerini de ifade etti.


    Yasal Uyarı:
    Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

    Önceki İçerikMükellefler Belge Düzenleme – Temin – İptal Hususlarında Nelere Dikkat Etmelidir?
    Sonraki İçerikArtık Sigorta Şirketleri Yüksek Fiyata Trafik Sigortası Yapamayacak!

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz