Ana Sayfa Ülkeler KOSGEB Kolombiya’yı İşbirliği İçin Ziyaret Etti!

    KOSGEB Kolombiya’yı İşbirliği İçin Ziyaret Etti!

    1632
    0

    stockvault-colombia-grunge-flag134132

    KOSGEB Başkanı Biçer ve KOSGEB Heyeti TİKA koordinasyonunda yürütülen Teknik İş Birliği Programı kapsamında Kolombiya’ya çalışma ziyareti gerçekleştirdi. Kolombiya Ticaret Sanayi ve Turizm Bakanlığı (MINCIT) ile KOSGEB arasındaki işbirliği faaliyetleri devam ediyor.

    MINCIT ve KOSGEB arasında geçen yıl imzalanan Mutabakat Zaptı kapsamında ikinci çalışma ziyareti, Kasım ayı sonunda Kolombiya’nın başkenti Bogota’da gerçekleştirildi.

    Kolombiyalı KOBİ’lerin % 88,2’sinin mikro ölçekli olduğu belirtilerek, bu programda KOBİ destekleme kuruluşlarının faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

    KOSGEB Başkanı Biçer, İmzalanan Mutabakat Zaptı kapsamında çalışmaların sürdürülmesi konusunda taraflar arasında tam mutabakatın sağlandığını ve Kolombiya’da gösterilen misafirperverlikten dolayı çok memnun kaldıklarını belirterek Kolombiya Dışişleri Bakan Yardımcısına ve MINCIT KOBİ Birimi Yönetimine teşekkür etti.

    Başkan Biçer, MINCIT ve KOSGEB arasında tekstil, turizm, dericilik,, otomotiv yedek parça sektörlerinde ortak çalışmalar yapılacağı belirtti.

    Kolombiya Dışişleri Bakan Yardımcısı Patti Londono JARAMILLO, imzalanan Mutabakat Zaptı kapsamında gerçekleştirilen faaliyetlerin ve kurulan iş birliğinin hem ekonomik hem de siyasi açıdan önemli olduğunu dile getirdi.

    KOSGEB heyeti, Bancoldex, iNNpulsa Colombia-Girişimciliğin ve Yenilikçiliğin Desteklenmesi Ulusal Hükümet Birimi, Externado Üniversitesi’nde incelemelerde bulunularak, KOBİ ziyaretleri gerçekleştirdi.

    Kaynak: KOSGEB

    Tarih: 14 Aralık 2016

    Önceki İçerikEvde Çocuk Bakımı Projesi Şimdi de İstanbul Ve Ankara’da…
    Sonraki İçerikSabit Yatırım Yapmadan Önce Hesap Yapın? Nasıl mı?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz