Ana Sayfa Şirketler İngiltere’nin Dev Şirketinde Büyük Kriz!!!

İngiltere’nin Dev Şirketinde Büyük Kriz!!!

1587
0

Birleşik Krallık Devinde Büyük Kriz!!!
İngiliz kökenli şirket olan BP çok sert bir düşüş gösteren petrol fiyatları ile baş etmeye çalışıyor.

Şirket, 600’ü Kuzey Denizindeki tesislerinden olmak üzere dünya çapında toplam 4.000 işçiyi işten çıkarmaya hazırlanıyor.

Petrol fiyatlarının % 70 oranında düşmesinden dolayı BP şirketinin kâr oranının düştüğü ve bu sebeple krize girdiği belirtildi.

GKFX Yatırım Piyasa Uzmanı James Hughes ise, 20 Dolar seviyesine bakılabileceğini, Suudi Arabistan ve Orta Doğulu üreticilerin kayıplarının daha fazla petrol üretilerek telafi edilemeyeceğini söyledi.

Kaynak: Euronews

Tarih: 16 Ocak 2017

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikTarım Kooperatifleri Ana Sözleşmelerini Güncellemelidir!
Sonraki İçerikİşsizlik Oranı 2016-Ekim’de %11,8 Oldu! 3 Milyon 647 Bin İşsiz Var!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz