Ana Sayfa Şirketler Facebook’tan İşçilerine Müjde!

Facebook’tan İşçilerine Müjde!

1434
0

Facebook’tan İşçilerine Müjde!!!

Facebook çalışanlarına yakınlarını kaybetmeleri durumunda verdiği vefat iznini iki katına çıkardı.

Aynı zamanda Facebook’un Uygulayıcı Genel Müdürü Sheryl Sandberg çalışanların ailelerinden biri hastalandığında ücretli aile izni verileceğinin de müjdesini verdi.

Sandberg “Çalışanlara kaybettikleri birinci dereceden yakınlarının yasını tutmaları için 20 gün diğer akrabalarının yasını tutmaları için 10 güne kadar izin verilecek.” diye belirtti.

Daha önceden ise çalışanlar birinci dereceden akrabalarını kaybettiklerinde 10 gün diğer akrabalarını kaybettiklerinde 5 güne kadar izin alabiliyordu.

Kaynak: Euronews

Tarih: 3 Mart 2017

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikAmerika’daki İşsizliği Japonlar Düşürecek. Nasıl mı?
Sonraki İçerikAvrupa Otomobil Satışları!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz