Ana Sayfa Basından Cazibe Merkezleri Programında 92 Milyarlık Yatırım Yapılacak!!!

Cazibe Merkezleri Programında 92 Milyarlık Yatırım Yapılacak!!!

1357
0

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan Cazibe Merkezleri Programı kapsamında 3.380 firmanın başvuru yaptığını ve 92 milyar liralık yatırım ve 365 bin kişilik istihdamın öngörüldüğünü açıkladı.

Bakan anılan firmaların değerlendirilmesi ve Cazibe Merkezi Programı dahilindeki 23 ilin yapısından dolayı yatırımların öncelikli olduğunu ve firmaların teklifte bulundukları yatırım alanlarına ait daha önce deneyimlerinin olup olmadığı konularının değerlendirildiğini söyledi.

Kalkınma Bankasının da çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu açıklayan Elvan, anılan firmaların değerlendirilmesi ve program dahilindeki 23 ilin yapısı Bakan, bütçede 2017 yılı için harcayabilecekleri yeterli kaynaklarının olduğunu ve ilk aşamada destek verilenlerin dışında 2018 yılının ilk çeyreğinde bir grup firmaya destek vereceklerini ifade etti.

Kaynak: Kalkınma Bakanlığı – Basın açıklaması

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikUlusal İstihdam Stratejisi (2014-2023) ve Eylem Planları (2017-2019) Yayınlandı!!!
Sonraki İçerikMalullük Aylığı Bağlanmamış Olup, 670/KHK Kapsamında Tazminat Hakkından Yararlananlara İlişkin Bazı Belge Türlerinin İşveren Tarafından Seçilmesi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz