Ana Sayfa Ülkeler Avrupanın En Kirli Ülkeleri Hangileri?

Avrupanın En Kirli Ülkeleri Hangileri?

1696
0

Avrupa’nın En Kirli Ülkeleri Belli Oldu!!!
En son verilere göre, enerji üretirken en çok kirliliğe sebep olan ülke Polonya oldu.

Tomorrow’un kurucusu Oliver Corradi’nin hazırladığı gerçek zamanlı istatistiklere göre,

Almanya ve Estonya en fazla kirliliğe sebep olan ülkeler grubunda yer almaktadır.

Aynı verilere göre, Fransa ve İsveç tehlikeli kabul edilen ve uzun dönemde ekonomik olmayan nükleer enerji kullanmasına rağmen Norveç ile birlikte en az kirliliğe sebep olan ülkeler arasına girdi.

Uzmanlar ise, Avrupa Birliği ülkelerinin kullandıklarından daha fazla ürettikleri yenilenebilir enerjiyi ihraç edebilmeleri için daha fazla enerji alış verişi yapmaya ihtiyaçları olduğunu belirtti.

Kaynak: Euronews

Tarih: 14 Ocak 2017

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikYatırımcının Önemli Etkinliğe Sahip Olması Nasıl Açıklanır?
Sonraki İçerikTürkiye’den SGK ile Almanya-DGUV Arasında İkili İşbirliği Protokolü İmzalandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz