Ana Sayfa Ülkeler AT Kearney’in Araştırmasına Göre Fransa’nın Yabancı Yatırımcılar Nezdindeki Cazibesi Arttı!

AT Kearney’in Araştırmasına Göre Fransa’nın Yabancı Yatırımcılar Nezdindeki Cazibesi Arttı!

1352
0

AT Kearney tarafından 500 çok uluslu firma yöneticisi ile yapılan sorgulama sonucu oluşturulan endekse göre önümüzdeki üç yıl için Fransa yabancı yatırımcılar açısından 7. cazip ülke.

Ülke özellikle teknoloji yatırımları için cazip bir yatırım yeri olarak öne çıkıyor.

Nitekim Business France’ın istatistiklerine göre 2016 yılında ülkede yeni yatırım, tevsi ve satın alma yoluyla 117 yabancı yatırım projesi gerçekleşti. Bu 2015’e göre % 16’lık bir artışa tekabül ediyor.

Kaynak: LeFigaro.fr

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikKosova 2016 Yılında 1.038 Milyar Euro Hizmet İhracatı Yaptı!
Sonraki İçerikNijerya Ekonomisinde Canlanma!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz