Ana Sayfa Şirketler Amazon Prime, İngiltere’de Büyümek İçin Bir Yol Buldu!

Amazon Prime, İngiltere’de Büyümek İçin Bir Yol Buldu!

1293
0

Cowen and Company şirketinin yaptığı bir analize göre Amazon Prime İngiltere’deki potansiyeline henüz ulaşamadı ve küresel e-ticaret devinin İngiltere’deki ücretli abonelik hizmetinin 2017 yılının ilk çeyreğinde ABD’de 2015 yılının başında yaşananlarla benzer olduğunu açıkladı.

Ulusal İstatistik Dairesi (ONS) İngiltere verilerin kullanan Cowen and Company şirketinin kendi hesaplamalarına göre, Mart 2017 itibarıyla İngiltere’de yaklaşık 8 milyon Amazon Prime abonesi bulunduğunu ve bu değerin İngiltere hane halkı nüfusunun %33‘lük kısmına denk düştüğünü tespit etti.

Cowen, bu değerin ABD’nin Nisan 2015’teki kullanım oranıyla aynı olduğu bildirirken, 2017 yılının ilk çeyreğinde ABD’de temel kullanım oranının %47‘ye yükseldiği gerçeğine dayanarak,  İngiltere için de bu değerin benzer şekilde artacağı ve İngiltere’nin Amazon için “önemli büyüme alanı” olacağını bildirdi.

Cowen tarafından yapılan analizlerde Amazon’un iki yıl önceki ABD rakamlarına benzer başka bir durumun yani 2015 yılının 1. çeyreğinde ABD’de görülen oranın aynısının, 2017’nin 1. çeyreğinde Amazon’un İngiltere’deki alıcılarında görüldüğü ve %43‘ünün öncelikli üyeler olduğu bulunmuştur.

Kaynak: eMarketer

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikRusya ve Çin’in Ticaret Hacmi Arttı!
Sonraki İçerikKaradağ’da Yüksek Ekonomik Büyüme Beklentisi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz