Ana Sayfa Şirketler A400M, Airbus Şirketini Pişman Ettirdi!

A400M, Airbus Şirketini Pişman Ettirdi!

1965
0

AIRBUS ŞİRKETİ A400M PROJESİNİN MASRAFLARI YÜZÜNDEN KÂR EDEMİYOR!

Fransa merkezli Airbus şirketi A400M adlı askeri uçağın gecikmesi nedeniyle ödenmesi gereken tazminatlar yüzünden kâr edemediğini açıkladı!

Şirket 2010 yılında projeyi iptal etme planlarının olmasına rağmen iptal etmediklerinden dolayı pişmanlık duyduklarını belirtti.

Şirket bazı ülkelere teslimatlarını geciktirdiğini, bu nedenle çok fazla tazminat ödediğini ve sözleşme şartlarını tekrar gözden geçirmek için anlaşması olan bazı ülkelerle yeniden masaya oturmak istediğini açıkladı. Bu ülkeler arasında Türkiye, İspanya, Fransa, Lüksemburg, Belçika, İngiltere, Almanya bulunuyor.

Kaynak: Euronews

Tarih: 8 Mart 2017

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikCitigroup Zor Günler Geçiriyor!
Sonraki İçerikNissan’da Büyük Değişim!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz