Ana Sayfa Şirketler Citigroup Zor Günler Geçiriyor!

Citigroup Zor Günler Geçiriyor!

1424
0

CITIGROUP CEO’SU MİCHAEL CORBAT’IN TAZMİNATINI KESTİ!

Şirket, CEO Corbat’ın tazminatını %6 keserek 15,5 milyon dolara düşürdü!

Citigroup şirketi 2016 yılında kâr payının azalması, ticari hedeflerinin tutturulamaması ve hissedarların 3’te birinin verilecek tazminat miktarını onaylamaması gibi sebeplerle CEO’su Michael Corbat’ın tazminatını düşürdü.

Şirket yetkilileri aynı zamanda bu kadar büyük miktarda verilecek tazminatın şirketin hedeflerine aykırı olduğunu ve geçen seneden beri yönetici maaşlarında düzenleme ve hisse paylarına göre eşit maaş vermek için çalışmalar yaptıklarını belirttiler.

Kaynak: Euronews

Tarih: 8 Mart 2017

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikJaponya’da Üretim Rekor Seviyede Arttı!
Sonraki İçerikA400M, Airbus Şirketini Pişman Ettirdi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz