Ana Sayfa Duyurular 7020 Sayılı Yapılandırma Kanunundan Faydalanmak İsteyen Mükellefler İçin Vergi Daireleri 28-29-30 Haziran...

7020 Sayılı Yapılandırma Kanunundan Faydalanmak İsteyen Mükellefler İçin Vergi Daireleri 28-29-30 Haziran Günleri Geç Saate Kadar Açık!!!

1340
0

7020 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda ve Bir Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Kanunun 3’üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) bendinde, “Bu Kanunun ilgili maddelerindeki başvuru ve ödeme süresine ilişkin hükümler saklı kalmak kaydıyla bu Kanun hükümlerinden yararlanmak isteyen borçluların 30.06.2017 tarihine kadar (bu tarih dâhil) ilgili idareye başvuruda bulunmaları şarttır.” hükmü yer almaktadır.

Kanuna ilişkin başvuruların alınması sırasında, vergi dairelerinde meydana gelmesi muhtemel sıkışıklığın önlenmesi ve mükelleflere kolaylık sağlanması amacıyla 28 Haziran 2017 Çarşamba, 29 Haziran 2017 Perşembe ve 30 Haziran 2017 Cuma günü saat 23:59′ a kadar tüm vergi daireleri açık olacaktır.

NOT: 7020 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda ve Bir Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun 27.05.2017 tarihli ve 30078 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Kaynak: Gelir İdaresi Başkanlığı

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikMücbir Sebep Hallerinde Yapılandırma Kanunundan Yararlanma…
Sonraki İçerikSendika Üyeliği Sebebi İle İş Sözleşmeniz Feshedilebilir mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz