Ana Sayfa Basından 31 Ağustosa Kadar Bağ-Kur’lulara Teminatsız Kredi Şansı!!!

31 Ağustosa Kadar Bağ-Kur’lulara Teminatsız Kredi Şansı!!!

1210
0

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Palandöken, yeniden yapılandırma kapsamındaki 4B’li (Bağ-Kur) vatandaşlarından mali acısan imkanı bulunmayanlara Ziraat Bankası tarafından teminatsız kredi imkanı verildiğini açıkladı. Kredi kullanmak isteyenlerin 31 Ağustos 2017 tarihine kadar bulundukları yerdeki Sosyal Güvenlik Merkezine ve Ziraat Bankası şubelerine giderek krediden faydalanabilecekler.

TESK Başkanı bu kredinin borçlarını yapılandırma imkanlarını mali açıdan yeterli olamadıkları için kullanamayan vatandaşlar için bir şans olduğunu söyledi.

Verilen kredi sayesinde 90 binden fazla Bağ-Kur prim borçlusunun emeklilik yolunun açıldığını belirten Başkan Palandöken, SGK ile Ziraat Bankası arasında imzalanan protokol sayesinde hem emekli olamayanların mağduriyetlerinin giderileceğini böylece devlet alacaklarının da tahsil edileceğini söyledi.

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikDikkat!!! Bazı Vergi Dairesi Mükellefleri 4 – 5 Ağustosta Beyanname Gönderemeyecekler!
Sonraki İçerikDöner Sermaye İşletme Müdürlüğü Bünyesinde Kamu Kuruluşlarına Verilecek Hizmetler İçin Kurumlar Vergisi Mükellefiyeti Doğar mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz