Ana Sayfa Vergi 2017 Yılı Birinci Geçici Vergi Dönemi Uygulanacak Yeniden Değerleme Oranı %6,11’dır!

    2017 Yılı Birinci Geçici Vergi Dönemi Uygulanacak Yeniden Değerleme Oranı %6,11’dır!

    1576
    0

    213 sayılı Vergi Usul Kanununun mükerrer 298’inci maddesinin (B) fıkrasına istinaden yıllık olarak hesaplanan ve Maliye Bakanlığınca ilan edilen yeniden değerleme oranına, vergi kanunlarından kaynaklanan nedenlerden dolayı geçici vergi dönemlerinde de ihtiyaç duyulmaktadır.

    2017 yılı birinci geçici vergi döneminde uygulanacak yeniden değerleme oranı %6,11 (yüzde altı virgül on bir) olarak tespit edilmiştir.

    Kaynak: Gelir İdaresi Başkanlığı

    Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

    Önceki İçerikDikkat! Ba ve Bs Formlarında Köklü Değişiklik Geliyor!
    Sonraki İçerikBirden Fazla Sözleşme ve İşlem Bulunan Kağıtlardan Damga Vergisi Alınır mı?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz