Ana Sayfa Duyurular Yapılandırma Borçlarının Ödenmesi İçin Bankalar 31 Mayıs 2017 Çarşamba Günü Geç Saatlere...

Yapılandırma Borçlarının Ödenmesi İçin Bankalar 31 Mayıs 2017 Çarşamba Günü Geç Saatlere Kadar Açık!!!

1419
0

6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun kapsamında borçları yapılandırılan borçluların 2. taksitlerini ödeme süreleri ile daha önceki taksitlerini ödemediği için yapılandırması ihlal olan borçluların 1. ve 2. taksitlerini ödeme süresi 31 Mayıs 2017 Çarşamba günü sona ermektedir.

Kamu bankalarının yanı sıra, ödeme yapacaklara kolaylık sağlanması amacıyla 31 Mayıs 2017 Çarşamba günü mesai saatleri dışında da bazı bankalar tarafından tahsilat yapılacaktır.

Hangi bankanın hangi saate kadar tahsilat yapacağı bilgisi aşağıdaki listede yer almaktadır;

Kaynak: Gelir İdaresi Başkanlığı

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikYapılandırma Borçları Ve Taksit Ödemeleri İçin Son 2 Gün!!!
Sonraki İçerik7020 Sayılı Yeni Yapılandırma Kanunu Yayımlandı!!!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz