Ana Sayfa Vergi Vergi numarası almak için gereken belgeler nelerdir?

Vergi numarası almak için gereken belgeler nelerdir?

7010
0

Vergi Dairesinden Vergi Kimlik Numarası almak için hangi belgeler gerekir?

1- Vergi numarası talep Dilekçesi,

2- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmayan yabancılara pasaportlarının, noter onaylı örneği ya da vergi dairesi yetkililerine onaylatılmak üzere aslı ve fotokopisi,

3- Tüzel Kişilerde, Hukuki kuruluşlarına göre bulunması gereken belgenin noter onaylı örneği (İlgili ülkeden alınmış ve şirketin hukuki yapısını ve faaliyette olduğunu gösteren resmi belge-apostilli-yeminli tercümeli ve noter onaylı)

 


Kaynak: Gib
Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikİşyeri açılışında Vergi Dairesine ibraz edilecek belgeler nelerdir?
Sonraki İçerikVergi Mükelleflerinin değişiklik bildirimleri nasıl beyan edilir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz