Ana Sayfa Şirketler Uber Para Kazanarak Zarar Ediyor!

Uber Para Kazanarak Zarar Ediyor!

1634
0

İnternet aracılığıyla taksi hizmeti sağlayan Uber para kaybetmeye devam ediyor.

Uber şirketinden şu ana kadar resmi bir açıklama gelmese de, bazı kaynaklara göre şirket Temmuz ve Eylül ayları arasında 800 Milyon Dolar (772 Milyon Euro) kaybetti.

Uber’in hem rakip şirket Lyft ile fiyat savaşında olması hem de kendi kendine süren deneysel arabalara harcadığı paralar yüzünden çok fazla para kaybediyor.

Geçen yılın ilk 9 ayında 2,2 milyar dolar (2,12 milyar dolar) kaybetti.

Buna rağmen, yolculuk ücretlerinden kazandığı net geliri artmaya devam ediyor.

Üçüncü çeyrekte, geliri 1,1 milyar dolardan 1,7 milyar dolara çıktı.

Kaynak: euronews.com

Tarih: 19 Şubat 2017

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikApple’a Yan Bakılmıyor!
Sonraki İçerikTürkiye’nin İhracatı Arttı mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz