Ana Sayfa Makale Uber, Google ile olan davasını anlaşmalı çözmek için yaklaşık 245 Milyon Dolar...

    Uber, Google ile olan davasını anlaşmalı çözmek için yaklaşık 245 Milyon Dolar ödemeye hazırlanıyor.

    733
    0

    Uber, Google ile olan davasını anlaşmalı çözmek için yaklaşık 245 Milyon Dolar ödemeye hazırlanıyor.

    (SAN FRANCISCO)  Google’ın anonim araç ünitesi tarafından özel taksi çağırma hizmetinin, sürücüsüz araç teknolojisinden çalındığı iddiasıyla mahkemeye verilen Über,  durumu anlaşmalı çözmeye hazırlanıyor

    Google’ın Waymo ünitesi, Über’in sürücüsüz araçlarında Waymo teknolojisinin kullanılmayacağına ilişkin olan anlaşmaya yönelik Über’in adım atmaya hazır olduğunu söyledi. Waymo ayrıca Über’in 245 Milyon dolar ödemeyi kabul ettiğini belirtti.

    Über’in CEO’su yazılı açıklamasında şirketinin ticari sırlarının Waymo teknolojisinden faydalanmaya yol açması durumuna inançsızlığını dile getirdi. Ayrıca, şirketin sürücüsüz araç teknolojisinin yalnızca kendi marka değerini yansıtmasına yönelik olarak atılan adımlarda karalılığını da vurguladı.


    Kaynak: Associated Press

    Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

    Önceki İçerikBasit Faiz Oranı NEDİR?
    Sonraki İçerikBatmasına İzin Verilemeyecek Kadar Büyük Finansal Kuruluşlar NEDİR?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz