Ana Sayfa Ekonomi Trump ABD’yi Batırdı mı? Çıkardı mı?

    Trump ABD’yi Batırdı mı? Çıkardı mı?

    1643
    0

    AMERİKAN PİYASASINDA TRUMP ETKİSİ

    Amerika’nın yeni Başkanı Donald Trump piyasadaki hisse senetlerinin değerini arttırmaya devam ediyor.

    Başlıca Amerikan hisse endeksleri haftaya rekor seviyede başlarken, S&P’deki 500 şirketin değeri toplamda ilk defa 20 trilyon dolara çıktı.

    Amerikan Başkanı Trump, ABD’nin iş dünyasında vergi yükünü hafifletebilmek için vergi konusunda yani bir plan açıklayacağını duyurdu.

    Yatırımcılar ise Donald Trump yönetimindeki dünyanın en büyük ekonomisine sahip Amerikan piyasası konusunda çok umutlular.

    Kaynak: Euronews

    Tarih: 4 Mart 2017

    Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

    Önceki İçerikApple Ve Dublin (İrlanda) Avrupa Birliği’nin Vergi Kanunlarına Meydan Okuyor!
    Sonraki İçerikKömür Mü? Doğal Gaz Mı? En Çok Hangisini Kullanıyoruz?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz