Ana Sayfa Muhasebe Serbest çalışan Bağkur emeklisi mali müşavir ayrıca bir ticari şirkette ücretli olarak...

    Serbest çalışan Bağkur emeklisi mali müşavir ayrıca bir ticari şirkette ücretli olarak çalışabilir mi?

    Serbest olarak çalışan muhasebe meslek mensupları; Bir işverene bağlı olarak hiç bir unvan veya konumda kısmi veya tam zamanlı ücretli olarak çalışamaz.

    119
    0

    Ben mali müşavirlik bürosu sahibiyim ve Bağ-kur emeklisiyim. Bürom devam ederken sigorta ve aracılık Ltd Şti de teknik personel olarak çalışabilir miyim?

    Serbest olarak çalışan muhasebe meslek mensupları; Bir işverene bağlı olarak hiç bir unvan veya konumda kısmi veya tam zamanlı ücretli olarak çalışamaz.

     

     


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikE-defter kayıtlarında geriye dönük düzeltme yapabilir miyiz?
    Sonraki İçerikYurt dışındaki şirket ile Türkiye’deki şirketin düzenlediği sözleşme damga vergisine tabi midir?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz