Ana Sayfa Ülkeler Para Parayı Çeker: Zenginler Servetlerine Servet Kattı…

Para Parayı Çeker: Zenginler Servetlerine Servet Kattı…

1490
0
Warren Buffett

Dünyanın En Zenginleri Artık Daha Zengin!
Bloomberg Milyarder Endeksi’ ne göre 2016’ nın en zenginlerinin toplam varlığı yıl sonunda %5,7 artarak 4.4 Trilyon Dolara ulaştı. Listedeki isimlerin servetine ortalama 237 Milyar Dolar daha eklendi.

En büyük etkenlerse, İngiltere seçmeninin Avrupa Birliği’ nden çıkma kararı, yıl sonunda Donald Trump’ ın ABD başkanlık seçimlerini kazanmasıydı…

Listede birinci sırayı alan Warren Buffett, kendi şirketi olan Berkshire Hathaway Inc.’ in havayolu ve bankacılık varlıkları ABD başkanlık seçimleri sonunda artmasıyla yıl sonunda varlığı da 11.8 Milyar Dolar arttı.

Kaynak: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikEngellilik İndirimi Uygulamasının Sağlayacağı Yarar Nedir?
Sonraki İçerik2017 Nisan Ayında Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yi-Üfe) Aylık %0,76 Arttı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz