Ana Sayfa Şirketler Otomobil Devlerinden Büyük Anlaşma!

Otomobil Devlerinden Büyük Anlaşma!

1516
0

İKİ OTOMOBİL DEVİNDEN BEKLENEN ANLAŞMA GELDİ!

PSA Group ve General Motors, Vauxhall-Opel dâhil General Motors’un satın alınması konusunda anlaşmaya vardı.

PSA ve General Motor arasındaki anlaşmanın değerinin 1,3 milyar Euro olduğu ve aynı zamanda Vauxhall’ın İngiltere fabrikalarında muhtemel işten çıkarmalar olabileceği söyleniyor.

Bu anlaşma ile Peugeot ve Citroen’i bünyesinde barındıran PSA Group, Alman otomobil devi olan Volkswagen’dan sonra Avrupa’nın ikinci büyük otomotiv devi oluyor.

Kaynak: Euronews

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikMuhtasar Beyanı Ve SSK Bildirgesi Birleşiyor! EK-8 Bildirimini Yapmayı Unutmayın.
Sonraki İçerikMotorlu Taşıtlar Vergisi Bankadan Ödenir mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz