Ana Sayfa Çalışma Hayatı Küçük İşletmeler İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetlerinin Yerine Getirilmesi Sırasında Devlet Desteğinden...

    Küçük İşletmeler İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetlerinin Yerine Getirilmesi Sırasında Devlet Desteğinden Faydalanabilir mi?

    1274
    0

    Kamu kurum ve kuruluşları hariç 10 kişiden az çalışanı bulunanlardan, çok tehlikeli ve tehlikeli sınıfta yer alan işyerleri devlet desteğinden faydalanabilir.
    Ancak, Bakanlar Kurulu, ondan az çalışanı bulunanlardan az tehlikeli sınıfta yer alan işyerlerinin de faydalanmasına karar verebilir.

    Kaynak: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı

    Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

    Önceki İçerikAlmanya Mukimi Şirketten Geçici Kabul Rejimi İle Makine ve Personel Temin Edilmesi Halinde Yapılacak Ödemeler Üzerinden Tevkifat Yapılır mı?
    Sonraki İçerikKamu İhale Sözleşmeleri Kanunundaki Hukuki Zorunluluklar Nedeniyle Devredilemeyen İşyeri, Kurumlar Vergisi Kısmi Bölünme Hükümlerine Göre Devredilebilir mi?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz