Ana Sayfa Duyurular İstanbul’da Muhteşem Futbol Turnuvası Başlıyor!

İstanbul’da Muhteşem Futbol Turnuvası Başlıyor!

277
0

İstanbul’da Muhteşem Turnuva Başlıyor

Geçmiş yıllarda çevre illerdeki muhasebe meslek mensuplarının da iştirak ettiği ancak ağırlıklı olarak İstanbul’daki ilçelerde faaliyet gösteren Serbest Muhasebeci ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavir yetki belgesine sahip meslek mensuplarının katılımıyla gerçekleştirilen halı saha futbol turnuvası 21 Ekim 2023 ila 23 Aralık 2023 tarihleri arasında İstanbul, Üsküdar Beylerbeyi’nde bulunan Şampiyon Halı Saha Tesisleri’nde düzenlenecektir.

100. Yıl Cumhuriyet Kupası adıyla düzenlenecek turnuva bu yönüyle de katılımcı takımlar için ayrıca değerli bir anlam taşıyor.

Cumhuriyetimizin 100. yılı şerefine organize edilen turnuvayı şampiyon olarak tamamlamak tüm takımlar açısından ayrı bir itici güç kaynağı olmuş durumda.

İstanbul’un farklı ilçelerinde faaliyet gösteren SM ve SMMM’lerin mesleki dernekleri arasında düzenlenecek turnuva “A” ve “B” olmak üzere iki ayrı gruptan oluşuyor.

HER GRUPTA 7’ŞER TAKIM OLMAK ÜZERE TURNUVAYA TOPLAM 14 TAKIM KATILIYOR.

A GRUBU
ve
Maç Takvimi

B GRUBU
ve
Maç Takvimi

Muhasebe meslek mensuplarının, arkadaşları, aileleri ve meslektaşları ile katılım sağladığı turnuvaya her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük ilgi gösterilmesi bekleniyor.

Turnuvada maçlar 21 Ekim 2023 Cumartesi gün başlayacak ve her cumartesi saat 12.00 -16.30 arasında devam edecek.

Turnuvanın geçen yılları göz önüne alındığında birbirinden güzel, çekişmeli ve heyecanlı maçlara sahne olması bekleniyor.

2022 Yılının şampiyonu; final maçında Bakırköy’ü 3-2 yenen Bayrampaşa olmuştu.

İlk haftanın öne çıkan maçının Kartal ile Şişli takımları arasında olması bekleniyor.

Transferler yapıldı. Alt yapıdan yeni meslek mensupları takıma monte edildi. Takımlar kuruldu. Formalar hazırlandı. Antrenmanlar yapıldı. Taktikler konuşuldu. Oyun dizilişleri belirlendi ve artık her şey hazır. Takımlar ilk müsabakaları için maç saatini beklemeye başladı.

Dostluk ve dayanışmanın ön plana çıktığı, 100. Yıl coşkusuna ve kıvancına yakışır bir turnuva olmasını diliyor, tüm takımlara ve muhasebe meslek mensuplarına başarılar diliyoruz.


Takım temsilcilerine not: Turnuva ile ilgili haber ve görsellerinizi info@muhasebenews.com adresine gönderebilirsiniz.

Turnuva İçerik Temsilcisi: SMMM Ali CEYLAN

Önceki İçerikMalzemeli işçilik faturaları dövizli olarak düzenlenebilir mi?
Sonraki İçerikKıdem dahil tüm hakları başka bir şirket tarafından devralınabilir mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz