Ana Sayfa Ülkeler Harry Potter İçin İngiltere’ye Gidilir mi?

Harry Potter İçin İngiltere’ye Gidilir mi?

2113
0

İngiltere Daha Fazla Turist Çekmek İçin Harry Potter ve Sherlock Holmes’u kullanacak!!

İngiltere turizmi 2017’de yeniden canlandırabilmek için edebiyatı kullanacak.

Büyücü Harry Potter’ın, hayali dedektif Sherlock Holmes’un ve yazar Jane Austen’ın daha fazla turist çekebileceği umut ediliyor.

Ulusal turizm acentesi olan VisitBritain da bu fikrin İngiltere’ye büyük katkıları olacağı görüşünde.

2016’da William ShakespeareBeatrix PotterCharlotte Brontë ve Ronald Dahl gibi İngiltere tarihi için çok önemli olan yıldönümleri kullanılarak turizmin canlanması sağlanmıştı.

Bu yılda İngiltere, ilk Harry Potter kitabının ve Sir Arthur Conan Doyle tarafından yazılan Sherlock Holmes’un Maceraları kitabının yayınlanma yıl dönümlerini kullanarak dünyanın dört bir yanından turistleri cezbetmeyi planlıyor.

Kaynak: euronews.com

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikHangi Tarihten İtibaren Sigortalı Sayılırsınız?
Sonraki İçerikDört Kişilik Ailenin Açlık Sınırı Kaç TL?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz