Ana Sayfa SGK Emeklilere Promosyon Ödemelerindeki Şartlar Kaldırıldı!

    Emeklilere Promosyon Ödemelerindeki Şartlar Kaldırıldı!

    1402
    0

    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) tarafından düzenlenen Çalışma Hayatı İstişare Toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

    Bakan Müezzinoğlu yaptığı açıklamalarda, emeklilerin promosyon ödemelerine ilişkin; emeklilerin hangi bankadan maaşını almak isterlerse o bankalarla protokol yapmaları halinde başka bir evrak istenmeyeceğine dair açıklamalarda bulundu.

    Protokolde, emeklilerin maaş alacakları bankalara protokol tarihinden itibaren 3 yıl maaşı o bankadan alacaklarına dair onay verilmesinin yeterli olduğunu da açıkladı. 

    Kaynak: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı

    Tarih: 27 Şubat 2017

    Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

    Önceki İçerikEsnaf Ahilik Sandığı Düzenlemesi Neler Getirecek?
    Sonraki İçerikTüketicinin Ekonomiye Güveni %6,8 Arttı!

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz