Ana Sayfa Eğitim Ar-Ge Yönetimi Mini MBA Programı – İSO

Ar-Ge Yönetimi Mini MBA Programı – İSO

1187
0
22 Nisan 2019
Ar-Ge Yönetimi Mini MBA Programı
6-30 Mayıs 2019

Avrupa İşletmeler Ağı İstanbul projemiz çerçevesinde düzenlenen Ar-Ge Yönetimi Mini MBA Programı; firmalarda Ar-Ge yönetimi altyapısını güçlendirmeyi, daha sistematik bir hale getirmeyi, Ar-Ge ve inovasyon alanlarındaki gelişmeleri izleyebilme, uygulama ve liderlik yapabilme yeteneğini kazandırmayı amaçlamaktadır.

Program; Ar-Ge, İnovasyon ve Teknoloji Yönetimi alanlarında çalışan veya çalışmak isteyen orta ve üst düzey yöneticilere yönelik olarak tasarlanmış olup, Ar-Ge, inovasyon ve teknoloji yönetimi konularının yanında strateji yönetimi, pazarlama ve marka yönetimi, kurumsal finans gibi temel konuları da içermektedir.

Eğitim programı hafta içi 3 gün 18:30-21:30 saatleri arasında yürütülecek olup, 6 Mayıs 2019 Pazartesi günü başlayacak ve 30 Mayıs 2019 Perşembe günü sona erecektir. Program Pazartesi, Salı, Perşembe günleri gerçekleşmekle birlikte, yalnızca 20 Mayıs haftasında dersler Pazartesi (20 Mayıs), Perşembe (23 Mayıs) ve Cuma (24 Mayıs) günleri olacaktır.

Program İçeriği:

  • Strateji Yönetimi (6 Mayıs Pazartesi)
  • Kurumsal Finans (7 Mayıs Salı)
  • Pazarlama ve Marka Yönetimi (9 Mayıs Perşembe)
  • İnovasyonun Matematiği (13-14 Mayıs Pazartesi-Salı)
  • Proje Yönetimi * (16 – 20 Mayıs Perşembe-Pazartesi)
  • Teknoloji ve Ürün Geliştirme Süreci (23-24 Mayıs Perşembe-Cuma)
  • Ar-Ge Proje Destekleri (27 Mayıs Pazartesi)
  • Fikri Haklar Yönetimi (28 Mayıs Salı)
  • Teknoloji Trendleri (30 Mayıs Perşembe)

*Çalışma hedefleri kapsamında PMP (Proje yönetimi profesyoneli) sertifikasını almayı planlayan katılımcılar için, 35 saatlik “proje yönetimi ve sertifika sınavı odaklı” eğitimlere katılımı koşullar arasındadır. Bu anlamda, programda yer verilen Proje Yönetimi modülü ile 6 saatlik bölümü karşılanacaktır.

Eğitim Yeri: Odakule (Meşrutiyet Cad. No:63 Beyoğlu)

Ücret ve Kayıt:

Programa katılım ücreti 1050 TL’dir.
Web sitemizden on-line kayıt alınmaktadır.
Detaylar için lütfen sitemizi ziyaret ediniz.

Ödeme kredi kartı ile kayıt sırasında on-line olarak veya banka havalesi ile yapılabilmektedir. Ödeme bilgileri girilmeden kayıt tamamlanmamaktadır.

Kayıt sonrası, bir kayıt onay e-postası ve ayrıca KDV mükellefi olmadığımız için makbuz veya fatura kesemediğimizden, muhasebe işlemlerinizde kullanabilmeniz amacıyla oluşturulan ödeme yazısını içeren bir e-posta, kayıt sırasında vereceğiniz e-posta adresine otomatik olarak gönderilecektir.

 

 

 

 


Kaynak: İstanbul Sanayi Odası
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikTedarikçi beyanı ne demektir?
Sonraki İçerikMenşe Şahadetnamesi tedarikçi beyanı yerine geçer mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz