Ana Sayfa Ülkeler Almanya’dan Rekor Seviye Bütçe Fazlası!

Almanya’dan Rekor Seviye Bütçe Fazlası!

1350
0

ALMANYA REKOR SEVİYEDE BÜTÇE FAZLASI VERDİ!

Avrupa’nın en büyük ekonomisine sahip Almanya Doğu ve Batı Almanya’nın birleştiği 1990 yılından beri ilk defa bu kadar yüksek bütçe fazlası verdi!

Almanya geçtiğimiz yıl Avrupa’nın en büyük ekonomisi İngiltere’yi dünyanın en büyük ekonomisi Amerika’yı geride bırakarak 23 milyar 700 milyon Euro değerinde bütçe fazlası verdi.

Alman ekonomisinde bu kadar çok bütçe fazlası olmasında yükselen vergi gelirlerinin, artan istihdam oranlarının, düşük borçlanma giderlerinin ve iç piyasa taleplerindeki artışın etkili olduğu belirtildi.

Kaynak: Euronews

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikİşsizlik Maaşları Daha Hızlı Bağlanacak!
Sonraki İçerik2016 Yılında Elde Edilen Kira Gelirlerinin Beyan Edilmesi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz