Ana Sayfa Mevzuat 22 Aralık’ta açılan eczane VERBİS sistemine kayıt olmak zorunda mıdır?

22 Aralık’ta açılan eczane VERBİS sistemine kayıt olmak zorunda mıdır?

316
0

22 Aralık’ta açılan eczane verbis sistemine kayıt olmak zorunda mıdır? Eğer zorundaysa şimdi kayıt yaptıracak olsak ceza ile karşı karşıya kalırmiyiz? eczane mukellefim 15 mikron altı poşet kullanmaktadır ve ücret almamaktadır. Gekap beyannamesi vermemize gerek varmı?

Verbis konusunda aşağıdaki linkde bulunan bilgileri inceleyiniz.

ttps://archive.ismmmo.org.tr/YAYINLAR/e_kitap/kvkk_uyum_rehberi_2.pdf

GEKAP konusunda ise Eczanede kullanılan naylon poşet için AMBALAJ malzemesi olarak beyanda bulunulacak GEKAP için de aşağıda bulunan linkdeki rehberimizi inceleyiniz.

https://archive.ismmmo.org.tr/docs/mevzuat/duyuru/09042019_poset_uygulama_rehberi.pdf


2023 Yılı GEKAP tutarları nedir?


VERBİS’e kimler kaydolmalıdır?


Kaynak: İSMMMO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikE-Defterde her fatura için ayrı yevmiye maddesi oluşturmak zorunda mıyız?
Sonraki İçerikSMMM şirketinin tüm ortaklarının SMMM olması gerekiyor mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz