Ana Sayfa Çalışma Hayatı Bilişim Vadisi İnşaatı 2017 – Mayıs Ayında İlk Etabı Tamamlanıyor!

    Bilişim Vadisi İnşaatı 2017 – Mayıs Ayında İlk Etabı Tamamlanıyor!

    1581
    0

    BİLİŞİM VADİSİ TAMAMLANINCA 100 BİN KİŞİYE İŞ SAĞLAYACAK!
    Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü,
    Gebze’de 3 milyon metrekareden fazla alana inşa edilecek olan Bilişim Vadisi‘nin etaplar tamamlandıkça faaliyete geçeceğini anlattı.

    Bilişim Vadisi birinci etap inşaatının %98’inin tamamlandığını belirten Bakan birinci etabın Mayıs ayı gibi açacaklarını ifade etti.

    Bakan, Bilişim Vadisi’nin birinci etap inşaatı bitirildiğinde 2 bin kişiye, tüm etapların inşaatı tamamlandığında ve faaliyete geçtiğinde ise yaklaşık 100 bin nitelikli insana, iş ve istihdam sağlayacağını bildirdi.

    Bakan, Bilişim Vadisi bünyesinde yaklaşık 5 bin Ar-Ge firmasının faaliyet gösterebileceğini ve Bilişim Vadisinin tüm etaplarının tamamlanmasının ardından yıllık 50 milyar dolar ciro elde etmeyi hedeflediklerini de ifade etti.

    Bakan Özlü Bilişim Vadisinde faaliyet göstermek isteyen firmaların acele etmesi gerektiğini söyledi.

    Kaynak: Sosyal Güvenlik Kurumu

    Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

    Önceki İçerikEmlak Vergisi Ve Belediye Gelirleri Nasıl Hesaplanır?
    Sonraki İçerikEngellilik İndirimi Uygulamasının Sağlayacağı Yarar Nedir?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz