Ana Sayfa Şirketler Zorlu Holding 700 Milyon Dolar Enerji Yatırımı Yapacak

Zorlu Holding 700 Milyon Dolar Enerji Yatırımı Yapacak

1237
0

Zorlu Holding Enerji Grup Başkanı Sinan Ak, 2018’de Türkiye’de 700 milyon dolara yakın enerji yatırımı yapacaklarını söyledi ve şöyle ekledi: “Gelecek yılın ikinci yarısında elektrik dağıtım ve doğalgaz santralleri başta olmak üzere satın alma ve birleşmelerde farklı alanlara yoğunlaşmayı hedefliyoruz.”

Ak, 2018’de akıllı dönüşüm uygulamaları ve IT sistemlerine 20-30 milyon dolara yakın kaynak ayırmayı planladıklarını söyledi. Bu sistemlerin akıllı şebekeler ve özellikle elektrikli otomobil uygulamalarında kullanılacağını ifade ederek, “Elektrikli araçlar arttıkça şehirler bu kadar fazla arabayı kaldıramayacak. Dolayısıyla araba paylaşımı yaygın bir uygulama haline gelecek. Kişisel elektrikli araçlar toplu taşımanın bir parçası olacak. Şu an Çin ve Amerika’da toplu taşıma için normal araçlar kullanılıyor. Elektrikli bir arabanız varsa, oturduğunuz bölgeden çalıştığınız bölgeye gidecek insanları internetten bulabileceksiniz, bunun için aplikasyonlar olacak,” diye açıkladı.

14Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikGötürü Gider Tebliği Yayımlandı!
Sonraki İçerikEv Hizmetlerinde Çalışanların Sigorta Primleri Ne Kadardır?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz