Ana Sayfa Kültür & Sanat Yüzüklerin Efendisi dizi oluyor!

Yüzüklerin Efendisi dizi oluyor!

1063
0

NTV’nin haberine göre, J.R.R. Tolkien tarafından yazılan, filme uyarlanarak Hollywood’da en yüksek gişe hasılatına ulaşan Yüzüklerin Efendisi’nin dizi versiyonunun çekimleri Yeni Zelanda’da başlıyor. Dizi, gelmiş geçmiş en büyük bütçeli yapım olmaya aday.

Büyük bir rekabet sonucu Yüzüklerin Efendisi (The Lord of the Rings) kitabının yayın haklarını alan ABD merkezli teknoloji devi Amazon, Yüzüklerin Efendisi dizisinin çekimlerine Yeni Zelanda’da önümüzdeki aylarda start verileceğini açıkladı.

Dizi, Orta Dünya’da Üçüncü çağdaki Yüzük Kardeşliği’nin öncesini anlatacak. Öte yandan dizi, yarattığı merak kadar bütçesiyle de konuşuluyor. 1.3 milyar dolar olarak belirlenen bütçeyle dizinin bugüne kadarki en pahalı yapım olacağı belirtiliyor.


Kaynak: NTV / Link:https://www.ntv.com.tr/galeri/sanat/yuzuklerin-efendisi-dizisi-basliyor-tarihe-gecmeye-aday,0E-7wQUktkCkPABkZ-OVYg/Yb3SDZSZc0aV_Bt-fC1OFw
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikFinlandiya’da ücret ve maaş toplamı Eylül-Kasım 2019 döneminde %3,1 arttı
Sonraki İçerikHaksız rekabette uğradığını düşünen serbest meslek erbabı ne yapmalıdır?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz