Ana Sayfa Muhasebe Yeniden değerleme yapılan araç için yeniden değerleme hesaplarken gider kısıtlamasına giren tutar...

    Yeniden değerleme yapılan araç için yeniden değerleme hesaplarken gider kısıtlamasına giren tutar KKEG olarak mı dikkate alınacak?

    279
    0

    2021 yılında aldığımız taşıt için 298.madde ydf uygulayacağız. Bu aracın ysd hesaplarken gider kısıtlamasına giren tutarı yine kkeg olarak mı görmeliyiz?

    Evet KKEG olur.


    Yeniden Değerleme Uygulamasına dair Tebliği için tıklayın…


    Kaynak: Resmi Gazete, İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerik01/07/2022 tarihinden sonra Konaklama tesisleri hizmetleri için 2.000 TL ye kadar ÖKC fişi kesilebilir mi?
    Sonraki İçerikÜniversite’de görev yapan devlet memuru öğretim üyesinin tek ortaklı A.Ş kurup dışarıdan atayacağı YK üyesi marifetiyle şirketi idare etmesi mümkün mü?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz